Vind en WSOP 2012 pakke hos Betfair Poker

At vinde en titel ved World Series of Poker er noget af det absolut største man kan opnå som pokerspiller, og nu giver Betfair Poker dig muligheden for det.

De vil nemlig gerne have kåret et par danske verdensmestre ved årets WSOP, og derfor giver de intet mindre end 28 pakker væk til en værdi af $4000 hver.

For at give dig det bedste udgangspunkt for at komme med, kan du både kvalificere sig via freerolls, rake races og almindelige satellitturneringer.

Betfair Poker er derfor det sted du skal oprette en konto hvis du vil billigt med til WSOP 2012.

Freeroll 29. marts

Torsdag den 29. marts afholder Betfair Poker en stor freeroll hvor i vinderen vil få en af de 28 pakker til WSOP.

Turneringen starter klokken 20.00 dansk tid, og alle der har en konto hos Betfair Poker har mulighed for at deltage.

Skulle heldet dog glippe, har du igen chancen for at vinde en pakke den 1. april hvor der bliver spillet en $10+$1 turnering, så der er 2 chancer for at du kan få en WSOP pakke i disse events.

Det er dog også et par ret interessante rake races der er i forbindelse med denne kampagne, og dem bør man studere lidt nærmere.

To races med forskellige krav

Betfair Poker har også 2 forskellige rake races som du kan tage del i. Du skal enten optjene 3.600 eller 10.800 player points i perioden 22. marts – 23. april, og så vil du blive inviteret med til en af finalerne hvor i endnu en pakke garanteres.

Der er mulighed for at kvalificere sig til begge de to online finaler, så der er lagt op til masser af spænding i den kommende tid hos denne udbyder.

Registrer dig som bruger hos Betfair Poker og vind en pakke til WSOP i Las Vegas 2012!

Vind din WSOP pakke