Vind en pakke til Paradise Poker Tour i Wien

Du kan igennem Paradise Poker, vinde en Paradise Poker Tour pakke til en værdi af €1.1000. For bare €1.10 kan du kvalificere dig og spille med om €125.000 ved Paradise Poker Tour i Wien.

Alt inklusiv

Hvad siger du til at få betalt en rejse til en af de mest vidunderlige byer i Europa, og samtidig få indskuddet betalt til en stor live pokerturnering? Rent faktisk kan det blive en realitet for netop dig, hvis du vinder en af Paradise Poker Tour pakkerne til en værdi af €1.100, igennem en af deres mange satellitter og online finaler.

Pakken du kan vinde indeholder, indskud til hoved turneringen, rejse udgifter samt ophold på hotel i perioden fra 12. – 16. januar 2011. Turneringen kommer til at foregå på det fornemme Concord Card Casino i Wien, hvor der er en garanteret præmie pulje på hele €125.000 at spille om.

Du kan vinde denne lukrative pakker ved enten at kvalificere dig til online finalerne, via online satellitterne, eller købe dig direkte ind i online poker turneringsfinalerne.

Satellitterne kører hele tiden på Paradise Poker, og er inddelt i 2 kategorier, nemlig freezeout satellitterne der koster enten €3.30 eller €5.50. Og rebuy satellitterne der koster enten €1.10, €2.20 eller €3.30.

Finale alle ugens syv dage

Online finalerne spilles ugens 7 dage kl. 20.30 dansk tid, og veksler mellem at være en €22 rebuy online finale og en €55 freezeout online finale. Alle online finalerne har 1 pakke garanteret i præmie puljen.

Hvis ikke du allerede har en Paradise Poker konto, kan du lave en her og få en Paradise Poker bonus på 200 % op til €1.000 og samtidig få en Paradise Poker rakeback aftale på 30 %. Brug Paradise Poker bonus koden RR1000 for at få denne velkomst bonus fra Paradise Poker.

Det sidste du mangler er blot at registrere dig til ovenstående satellitter eller online finaler, og kvalificere dig til det super fede live poker arrangement i Wien. Det er helt klart en stor oplevelse at spille med i sådan et stort live poker arrangement, som du ikke bør gå glip af.

Lav Paradise konto med rakeback