Vind din del af USD 50000 hos Betfair Poker

Det ville være synd at kalde Betfair Poker for nærige. De afholder nemlig et hav af gode kampagner hver eneste måned, og du kan nu spille med om præmier for i alt $50.000 i deres kampagne kaldet Raked Hands Frenzy.

I bund og grund går det bare ud på at du spiller så mange raked hænder som du overhovedet har mulig for, og hvis du så i sidste ende ligger i toppen af hvert leaderboard vil du modtage en præmie. Det handler derfor bare om at spille så meget poker som man kan.

Kører frem til 3. december

Dette gode tilbud fra Betfair Poker kører i perioden 13. november og frem til den 3. december. Det er derfor i denne tid at du skal fokusere ekstra meget på at spille poker, for det kunne i sidste ende betyde at du endte med at vinde et af de 3 leaderboards som hører med til denne promotion.

Der er mulighed for at vinde op til $2500 i præmie, og dette er muligt hvis du spiller på indsatserne $1/$2 i cashgames eller højere. For de mindre spillere er der også 2 leaderboards med meget flotte præmier.

Bliv kunde hos Betfair Poker

Er du derfor ikke kunde hos Betfair Poker endnu, så kan du skynde dig at få lavet en konto så du også kan være med i denne nye omgang af Raked Hands Frenzy. Med over en kvart million kroner i puljen er der virkelig noget at spille for, og du kan selvfølgelig også få en lækker bonus når du foretager din første indbetaling.

Bliv derfor en af de helt store vindere med dette enestående tilbud fra Betfair Poker og få op til $2500 i bonus lige så snart du indbetaler penge for første gang.

Opret din konto og modtag bonus. Klik her!