Velkomstbonus hos Betsafe Poker

At spille poker hos Betsafe Poker betyder også en god start på ens spil. Her kan man nemlig få en valgfri velkomstbonus i forbindelse med ens første indskud, og det betyder at man er sikret ekstra værdi. Som de fleste ved er det dog meget individuelt hvor meget man spiller, og det har også indflydelse på ens bonus hvor høje takster man gebærder sig på. På grund af disse omstændigheder har Betsafe Poker valgt at tilbyde alle deres nye kunder en valgfri bonus på helt op til $2500. Du bestemmer selv hvilken bonus du vil have, og de har alle en varighed på 90 dage.

Sådan spiller du din bonus fri

For at spille din bonus hos Betsafe Poker er fri er det nødvendigt at du indtaster en specifik kode når du laver din første indbetaling af penge, for det er denne kode der bestemmer hvor mange penge du kan få ud af tilbuddet. Den største af sin slags hedder DIAMOND og er en $2500 bonus som kræver 37.500 point. Lige så snart man har imødekommet dette krav vil beløbet blive overført til ens konto, og man skal derfor have en reel chance for at spille ens bonus fri hos Betsafe Poker.

God tid til at få spillet

Med en uhørt høj varighed på 90 dage for hver eneste bonus har du groft sagt 3 måneder til at få spillet din bonus fri, og det er faktisk en rigtig fin gestus. Det er nemlig de færreste bonusser der har så lang en varighed, men hos Betsafe Poker vil de gerne give dig de absolut bedste betingelser for dit spil, og det betyder at du kan spillet i dit eget tempo uden at miste værdi af den grund.

Vælg derfor at oprette en konto hos Betsafe Poker nu og få din velkomstbonus.

Få din bonus nu