Unibet Poker med fuld licens i 2012

Hvis du allerede nu er kunde hos Unibet Poker eller overvejer at blive det, kan du glæde dig over at de er en af de udbydere der har fået licens til at udbyde poker i 2012. SKAT har nemlig for nylig offentliggjort navnene på de udbydere af online casino, sports betting og poker som får en licens i forbindelse med den store liberalisering af spillemarkedet, og Unibet er altså en del af disse. Du kan derfor nyde 100 % lovlig og skattefri poker i det nye år hvis du er kunde hos Unibet Poker.

Nye tiltag

Med den forestående liberalisering af spillemarkedet kommer der til at ske en helt masse nye tiltag inden for poker i Danmark. Mange af de udbydere som har fået en gyldig licens vil nemlig lave nye former for turneringer og tilbud til deres danske kunder i og med at alle nu er i fair konkurrence mod hinanden. Siden at det også bliver helt lovligt at vinde penge via online poker kan man som pokerspiller også glæde sig over at de huller som hidtil har været i lovgivningen nu blot er en ligegyldig ting, og det bliver en vigtig milepæl for de danske pokerspillere.

Prøv Unibet Poker

På trods af at spillemarkedet går ind i en ny fase i det nye år har du stadigvæk mulighed for at blive kunde hos Unibet Poker inden da. Ved at oprette en konto inden 2012 kan du som ny kunde få en bonus på op til €1000 når du vælger at indbetale penge for første gang. Man kan med fordel skynde sig at spille denne bonus fri inden at liberaliseringen har fundet sted så man har endnu flere penge på ens bankroll når det nye år endelig bliver skudt i gang med et brag.

Prøv Unibet Poker