Tony G møder Isildur1 i PokerStars SuperStar Showdown

Man må efterhånden erkende at PokerStars har valgt at satse højt når det kommer til deres nyeste medlem af deres Team PokerStars Pro hold. Den svenske komet ’Isildur1’ valgte tidligere i december at skrive kontrakt med verdens største pokersite, og til trods for en fornem start, har eventyret med PokerStars efterhånden været en bekostelig affære for Isildur1 selv. En drabelig match mod Phil ’OMGClayAiken’ Galfond endte med at koste svenskeren enorme $300.000, og det virker ikke til at svenskeren for alvor kan få rystet den noget bitre oplevelse af sig.

Negativt regnskab for Isildur1

Isildur1 har dog kæmpet en intens kamp for at råde bod på den røde bundlinje, men alligevel ser regnskabet noget sort ud, og i skrivende stund har Isildur1 tabt knap $300.000 siden han gjorde sin debut.

Nu får Isildur1 dog igen muligheden for at redde lidt af stoltheden når han i den kommende udgave af SuperStar Showdown skal møde den litauiske pro Tony G der formentlig vil give Isildur1 action fra start til slut. Den første udgave af SuperStar Showdown med Isildur1 i front blev dog en noget skuffende affære hvor svenskeren endte med at tabe udfordringen og yderligere $40.000 til den amerikanske pro Isaac Haxton, og således bliver der endnu mere at kæmpe for når Tony G melder sig klar til at dyste mod Isildur1 i en stor heads-up match.

Både NLHE og PLO

De to herrer har valgt at spille et mix af No Limit Hold’Em og Pot Limit Omaha, og med blot 2.500 hænder kan vi formentlig tidligt mellem søndag og mandag finde den nye vinder af SuperStar Showdown.

Med den noget lunkne start hos PokerStars kan man spekulere i hvorvidt Isildur1 snart må levere nogen resultater til hans nye arbejdsgiver der nok håber på at se et par sejre fra den svenske komet som har leveret en ringe start efter han er blevet medlem af Team PokerStars Pro.

Følg Isildur1 på PokerStars