Stor bonus hos Party Poker

I disse dage er der særdeles travlt hos Party Poker. I og med at det store VIP program er blevet opdateret, og der er kommet endnu større turneringer på programmet har mange danskere valgt at skifte til denne meget populære udbyder.

Der er gode grunde til at spille hos Party Poker, og en af de absolut bedste er, at man kan få en stor sign-up bonus på helt op til $500. Denne bonus kan med fordel kombineres med deres store VIP program, som nu kan give dig vanvittige 50 % i Party Poker Rakeback. Det er noget af et lukrativt tilbud, så der er ingen tid at spilde.

Points kan veksles til kontanter

Mange spillere beklagede sig nemlig førhen over, at man som kunde i VIP programmet ikke fik kolde kontanter med, når man købte en af de populære bonusser. Det er der nu rodet bod på, og derfor vil man kunne vælge at få kontanter direkte ind på ens konto, når man benytter ens optjente point til at handle ind med. Det er dog ikke kun kontanter og bonusser, der gør Party Poker attraktivt, der er nemlig en helt unik grund til at man skal spille poker lige netop her.

I en undersøgelse der blev lavet tidligere på året kom det nemlig frem, at Party Poker suverænt var det sted, som der var nemmest at vinde penge ved. Med så mange bløde modstandere og en garanteret høj værdi til loyale spillere, behøver du ikke lede længere efter det ultimative sted at spille online poker.

De normale bonusser plejer at være på $100 hos Party Poker, men netop nu kan du få op til $500 som 100 % sign-up bonus, når du laver din første konto hos Party Poker og indsætter penge. Gå ikke glip af dette fremragende tilbud.

Bliv Party kunde her!