Spil med i stort rake race hos Betsson Poker

Et rake race med over 100.000 danske kroner i præmiepuljen, er hvad man finder hos Betsson Poker i april måned.

I løbet af to forskellige perioder. vil der nemlig blive delt $20.000 ud til de mest aktive spillere, og du har chancen for at vinde den helt store gevinst.

Betsson Poker vil nemlig give $2000 til vinderen af hvert race, og det betyder at du kan få ekstra meget ud af dit spil i den kommende tid.

Det første race kører allerede nu, og der er penge til de 30 bedst placerede spillere.

Tidspunkter

Som det blev beskrevet ovenfor, er det første race allerede i gang lige nu. Du kan dog sagtens nå at være med, for racet afsluttes først den 14. april.

Her vil Betsson Poker så finde ud af hvem der optjent flest Player Points, og uddele pengene derefter.

Det sidste race vil foregå fra den 15-30. april, og igen er der $10.000 til fordeling. Man må derfor ikke gå glip af denne gode mulighed for at vinde ekstra penge hos Betsson Poker.

Alt spil vil desuden være gældende, så du kan forbedre din placering ved både at spille turneringer af forskellig art samt cashgames.

Kræv din præmie

Skulle du have held til at blive i blandt de 30 mest aktive kunder hos Betsson Poker i et af de to races, er det desuden også nemt at kræve ens præmie.

Dette gøres nemlig ved at man skriver til adressen race@betsson.com, og så vil du modtage din gevinst inden for 5 dage efter at hvert race er slut.

Skulle du ikke tidligere have oprettet en konto hos Betsson Poker, kan du som ny spiller også få en velkomstbonus på helt op til $2000.

Registrer derfor din konto nu og vær med i kampen om $20.000 i april!

Opret dig hos Betsson