Skattefri poker

SKATDer findes masser af steder på internettet hvor man kan spille skattefri online poker. Det er dog en god ide at se sig om efter udbydere som tilbyder danske kunder skattefrie gevinster.

Før i tiden skulle man indhente et bindende svar fra SKAT, hvis man ville være sikker på, at pokergevinsterne var skattefrie, men sådan er det heldigvis ikke længere.

Takket være den nye spillelovgivning anno 2012, har danskerne nu 100% sikkerhed for skattefrie gevinster vundet hos en udbyder med dansk licens hos Spillemyndigheden.

Alle pokersites byder dig velkommen med en god poker bonus, og spiller du med dansk licens, er den selvfølgelig også skattefri. Poker bonus betragtes som en ekstra gevinst, og det er da også netop hvad det er. Derfor er bonusserne også skattefrie.

 

Bedste Skattefri Poker Bonusser

Leder du efter en god skattefri poker bonus, er du kommet til det rette sted. Hos ClassicPoker finder du en god oversigt over de fem bedste pokerbonusser i Danmark netop nu.

ClassicPoker har også gået i dybden med en god beskrivelse af hvert pokersites spidskompetencer, og lidt mere om hvad der kræves for at spille bonussen fri.

Det er værd at huske på, at en poker bonus først udbetales til din konto, når du har klaret gennemspilskravet forbundet med bonussen. Heldigvis udløses de fleste bonusser løbende i små portioner, så du hele tiden får små udbetalinger, du kan bruge til at spille videre for.

 

Skattefrihed for online poker

Der er kun én vigtig ting du skal holde øje med, hvis du vil have 100% sikkerhed for skattefrie gevinster i online poker. Det er Spillemyndighedens logo.

Hvis dit valgte pokersite har licens hos Spillemyndigheden, kan du se logoet på pokersitets hjemmeside, og så er du sikret at pokersitet allerede har betalt skat af dine gevinster, når du vinder dem.

I loven er det nemlig sådan, at pokersitet betaler afgift til staten ud af din omsætning, og dermed er alle pengene allerede beskattet, når du vinder dem. Det er reelt det samme der sker, når du spiller Lotto eller Oddset, hvor gevinsterne heller ikke pålægges skat.