Skattefri poker

SKATDer findes masser af steder på internettet hvor man kan spille skattefri online poker. Det er dog en god ide at se sig om efter udbydere som tilbyder danske kunder skattefrie gevinster.

Før i tiden skulle man indhente et bindende svar fra SKAT, hvis man ville være sikker på, at pokergevinsterne var skattefrie, men sådan er det heldigvis ikke længere.

Takket være den nye spillelovgivning anno 2012, har danskerne nu 100% sikkerhed for skattefrie gevinster vundet hos en udbyder med dansk licens hos Spillemyndigheden.

Alle pokersites byder dig velkommen med en god poker bonus, og spiller du med dansk licens, er den selvfølgelig også skattefri. Poker bonus betragtes som en ekstra gevinst, og det er da også netop hvad det er. Derfor er bonusserne også skattefrie.

 

Bedste Skattefri Poker Bonusser

Leder du efter en god skattefri poker bonus, er du kommet til det rette sted. Hos ClassicPoker finder du en god oversigt over de fem bedste pokerbonusser i Danmark netop nu.

ClassicPoker har også gået i dybden med en god beskrivelse af hvert pokersites spidskompetencer, og lidt mere om hvad der kræves for at spille bonussen fri.

Det er værd at huske på, at en poker bonus først udbetales til din konto, når du har klaret gennemspilskravet forbundet med bonussen. Heldigvis udløses de fleste bonusser løbende i små portioner, så du hele tiden får små udbetalinger, du kan bruge til at spille videre for.

 

Skattefrihed for online poker

Der er kun én vigtig ting du skal holde øje med, hvis du vil have 100% sikkerhed for skattefrie gevinster i online poker. Det er Spillemyndighedens logo.

Hvis dit valgte pokersite har licens hos Spillemyndigheden, kan du se logoet på pokersitets hjemmeside, og så er du sikret at pokersitet allerede har betalt skat af dine gevinster, når du vinder dem.

I loven er det nemlig sådan, at pokersitet betaler afgift til staten ud af din omsætning, og dermed er alle pengene allerede beskattet, når du vinder dem. Det er reelt det samme der sker, når du spiller Lotto eller Oddset, hvor gevinsterne heller ikke pålægges skat.

 

De forskellige former for poker – Hvad bør du vælge?

Poker er et fantastisk spil, og du kan få nok så mange timer til at gå med det, og selvom du spiller dagligt, er det nærmest umuligt at mestre det meste populære kortspil i verdenen.

Der er dog mange forskellige udgaver af poker, og hver enkelt udgave af spillet appellerer ofte til forskellige spillere. Det er ikke alle, der er gode til Texas Hold’em, der vil være særligt gode til Omaha eller Stud.

Vi kommer herunder til at beskrive de forskellige former for poker, og hvilket spil der vil appellere til dig, alt efter hvilken type du er.

Hvilke pokerspil er de mest populære?

Det allermest populære pokerspil, er Texas Hold’Em. Dette spil er formentlig den udgave, som du kender. I Texas Hold’em modtager hver spiller to kort på hånden, og så gælder det om at danne den bedste mulige hånd ved hjælp af de fem kort, som der placeres på bordet.

Texas Hold’Em er det spil, der har klart flest spillere, og du vil ligeledes finde de største pengepræmier her.

De næstmest populære pokerspil er Omaha poker. Denne udgave minder rigtig meget om Texas Hold’Em, men det er alligevel meget forskelligt.

Til at starte med får du tildelt fire kort på hånden, hvor du kun må bruge to af dem til at danne den bedste hånd. Samtidig findes der flere udgaver af Omaha poker, hvor du både kan spille den normale udgave, og Hi/Lo udgaven, hvor du både kan vinde med en lav og en høj hånd.

Spiller du live poker, vil du af og til opleve, at der spilles omaha på cashbordene.

Stud Poker er den tredje og sidste populære udgave af poker, som vi nævner. Denne form for poker var faktisk mere populær end Texas Hold’Em, hvis vi skruer tiden tilbage til slutningen af 90’erne.

Hvis du ser en gammel amerikansk film, hvor de viser et spil poker, så vil det typisk være Stud udgaven, som du vil se.

I Stud Poker kommer der ingen kort på midten af bordet, men hver spiller får i stedet syv kort, hvor enkelte af dem er skjulte, mens resten af tilgængelige for modspillerne.

Hvilket spil passer så bedst til dig ?

Stud Poker

Hvis du godt kan lide et langsomt spil poker, hvor du har alle kortene på hænderne, så er Stud Poker lige præcis løsningen for dig. Dette spil tager typisk længere tid pr. hånd, og det er et meget taktisk spil.

Texas Hold’Em

Er du til en blanding af taktik og en hurtigere udgave af poker, så er Texas Hold’Em lige præcis spillet for dig. Her går det en del hurtigere, da spillerne kun skal have to kort, og der bliver foldet langt mere her end i Stud Poker.

Omaha Poker

Vil du gerne have en udgave af Texas Hold’em, men hvor du spiller langt flere hænder, så er det Omaha Poker, som du skal have fat i. I dette spil får du nemlig fire kort på hånden, og du vil derfor langt oftere have en god spilbar hånd.

Du skal dog huske på, at reglerne i alle tre spil er forskellige, så du er ikke nødvendigvis verdensmester i Omaha Poker, fordi du er dygtig til Texas Hold’Em.

Sæt dig ind i reglerne, før du begynder at spille, og så vil du komme rigtig langt.