Rake Sprints kampagne hos Paradise Poker

En helt ny kampagne har set dagens lys hos Paradise Poker. Navnet er Rake Sprints, og som navnet antyder minder det en smule om et normalt rake race. Forskellen er dog at disse races kun har en varighed af i alt 48 timer, og i den periode handler det så om at optjene så mange FPP Point som muligt for at blive vinderen af hvert race.

Skulle man have held med at ende på førstepladsen i denne kampagne vil Paradise Poker belønne en med €1000 i kontant præmie, og derfor er det en promotion som er god at være med i.

Race 1 er færdigt – nu gælder det race 2

Det første race startede den 5. november 00.00 og afsluttes den 6. november 23.59. Det andet i rækken vil starte den 19. november 00.00 og afsluttes igen den 20. november 23.59. Fælles for hvert race er at de begge har €5000 i puljen, og de 50 mest aktive spillere i de omtalte perioder vil vinde en kontant præmie for deres bestræbelser. Det er stadig uvist hvor mange spillere der vil være med, så hvis du har mod på at holde et par lange sessions kunne de blive særdeles indbringende for dig.

Flotte præmier

Med muligheden for at vinde op til €1000 hele to gange ved bare at spille en masse poker i løbet af 2 dage er dette måske en af de bedste kampagner som Paradise Poker nogensinde har afholdt. Vær dog opmærksom på at det kun er cashgame borde der tæller med, så hvis du er MTT eller STT spiller skal du kigge efter andre promotions som passer til den type af poker som du er vild med.

Sørg for at få oprettet en konto hos Paradise Poker nu så du også kan være med i ræset om €10.000.

Klik her og bliv kunde hos Paradise Poker