PokerStars Sunday Warm up med endnu en dansk vinder

Den danske Las Vegas bosatte Lars Bønding er efterhånden ved at være fast inventar på finalebordet, i den ugentlige $750.000 Sunday Warm Up hos verdens største online pokerrum PokerStars.

En deal blev indgået

Natten til mandag var Lars Bønding der spiller under kaldenavnet ”Dsavo” hos PokerStars, endnu en gang at finde på det store finalebord i Sunday Warm Up med $750.000 garanteret i præmiepuljen og et indskud på $215. Da der var 3 tilbage valgte de tilbageværende at lave en såkaldt deal, der betyder at de 3 bliver enige om hvor meget de hver især skal have af præmiepuljen, samt hvor meget der skal efterlades til vinderen som en bonus. Det endte med at Bønding fik sikret sig $117.744, mens amerikanske ”unta” sikrede sig $108.711 og hollandske ”Elduderino67” sikrede sig $95.013, plus der ville være $10.000 ekstra til den der løb med sejren.

Det endte med at Bønding vandt hele turneringen og altså sikrede sig de ekstra $10.000 plus den fornemme titel af vinderen af PokerStars Sunday Warm Up. En titel som Lars Bønding dog var indehaver af i forvejen, da det rent faktisk ikke er mere end blot 4 uger siden, at han vandt den sidste gang. De fleste mennesker har det med at rage dårlige vaner til sig, som rygning, kage hver dag til kaffen eller at falde i søvn foran tvét, men man kan bestemt ikke bebrejde Lars Bønding for at have en dårlig vane ved at blive ved med at vinde Sunday Warm up turneringen. Det er nok en vane og en bedrift de fleste de misunder, og det er ifølge Lars Bønding selv heller ikke noget han selv havde regnet med.

Kvalificer dig for $2.20

Hvis du kunne tænke dig at forsøge at gøre Lars kunsten efter, kan du gratis oprette en PokerStars konto her og enten købe dig direkte ind i den næste turnering på søndag for $215. Eller du kan vælge at forsøge at kvalificere dig for blot $2.20 via PokerStars satellitterne der konstant kører hver eneste dag.

Som ny kunde kan du vælge at bruge pokerstars kampagnekode PSP7824, der giver dig en dejlig PokerStars signup bonus på 100 % op til $600.

Lav PokerStars konto med bonus