PokerStars giver rejse til Europa League bort

Årets Europa League finale er noget af det største man kan opleve hvis man interesserer sig for fodbold, og nu vil PokerStars gerne give dig muligheden for at komme med.

Hver torsdag kan du nemlig spille med i en dansk freeroll hvor i der er masser af fede præmier. Vinderen af hver freeroll går videre til finalen, og førstepladsen i denne turnering vil så blive foræret med en rejse til Europa League inklusiv alt hvad man måtte få behov for.

Foruden at du selv skal med til Europa League Finalen, får du også mulighed for at tage 2 valgfrie venner med.

Ingen krav eller restriktioner

Der er absolut ingen krav eller restriktioner gældende før at man kan være med i de ugentlige freerolls. Så længe man bare har en konto hos PokerStars, er det muligt at tilmelde sig.

Hver freeroll har en præmiepulje på $500, og derudover vil alle spillere på finalebordet også blive belønnet med en gratis fodboldtrøje.

Værdien er derfor ganske enkelt alt for høj til ikke at være med, og hvis bare du sørger for at få oprettet en konto hos PokerStars, er du et skridt nærmere den store Europa League Finale.

Åben din konto nu

Ved at tage et smut forbi PokerStars og oprette en konto med det samme, får man også muligheden for at få en lækker bonus på samme tid.

Dette gøres ved at man indtaster koden PSP7824 når man tilmelder sig, og såfremt dette gøres korrekt, vil en 100 % bonus på op til $600 blive overført til ens konto så snart man indbetaler penge for første gang.

Vælg derfor at spille med i disse freerolls hver torsdag 21.10 dansk tid og vind din andel af de $500 der er i garanteret præmiepulje, og gå videre til den store finale der spilles den 29. april 20.00 online hos PokerStars.

Besøg PokerStars