Party Poker lancerer Pokerfest Online

Party Poker har netop annonceret at de vil være værter for en ny spændende turneringsserie som spilles online. Der er hele $3.000.000 på spil i garanteret præmiepulje, og med hele 47 events er du allerede på forhånd sikker på at finde en turnering som passer netop til dine behov. Det hele foregår fra den 23. oktober til den 6. november hvor alle turneringerne bliver spillet, og der er desuden et stort udvalg af side-events. Med så mange penge garanteret og umådeligt lave indskud er det en meget god ide at deltage i denne kampagne hos Party Poker.

$1.000.000 Main Event

Denne turneringsserie bliver fejret med event 47 som er en $1.000.000 garanteret No Limit Texas Hold’Em turnering hvor du kan købe dig ind for $640. Hvis det er for meget for din pengepung kan du glæde dig over at Party Poker afholder satellitturneringer til den store event på helt ned til $1 i indskud. Derfor er der masser af gode chancer for hvordan du kommer med til en turnering hvor mere end 5 millioner danske kroner er garanteret. Hvis du blot kom på finalebordet i denne turnering kunne du vinde en livsændrende gevinst, så det kan anbefales at prøve en af de mange kvalifikationsturneringer så du kan spille med når event 47 finder sted.

Ned til 20 point i indskud

En af de rigtig lækre ting ved Pokerfest Online hos Party Poker, er at du også kan spille med i garanterede turneringer for bare et lille antal optjente point. Således kan du deltage i Event 2 med $2.000 i garanteret præmiepulje for bare 20 Party Points. Aldrig har det været så billigt at spille med i store turneringer, så man må sige der er noget for alle i denne fremragende turneringsserie som afholdes eksklusivt hos Party Poker.

Registrer dig allerede nu og køb dig direkte ind eller vind adgang til en af de mange events under Pokerfest Online.

Lav din konto her!