Om theblackcat

Sorte katte har ry for at bringe uheld og deraf navnet theblackcat.dk. I poker findes der nemlig ikke held og uheld på lang sigt og det er ene og alene et spørgsmål om at lave rigtigt gode beslutninger som afgør om man bliver en succesfuld pokerspiller eller ej. Denne poker blog har til formål at præsentere læserne for ideer vedrørende poker på nettet og videregive små tips og tricks som er nyttige i forhold til at blive en bedre spiller.

I og med at poker er en tankesport så er det ganske enkelt kun muligt at blive dygtigere hvis man studere poker en anelse og samtidigt spiller en masse online poker. Den praktiske erfaring er endog meget vigtigt i poker og det at kunne aflæse modstanderne er særdeles vigtigt og jo flere hænder man har spillet jo lettere bliver den opgave.

Poker er fantastisk underholdende og kan sagtens spilles på hobbyplan men har man intentioner om at blive en bedre spiller giver det mening at følge med i blogs som www.theblackat.dk. Poker spilles også bedst hvis der er noget på spil og der opfordres herfra til at spille om penge fra begyndelsen. Der opfordres ikke til at spille om store beløb overhovedet men enhver beslutning i poker bør have en konsekvens og hvis man kun spiller gratis poker så er der ingen konsekvenser og ydermere så er modstanderne totalt ligeglade med om de taber deres gratis chips. Der kommer ikke ret megen god læring ud af at spille poker for sjov.

Spil med omtanke og lav de rigtige beslutninger og poker vil helt sikkert blive en kilde til fornøjelse for alle som tager spillet seriøst.