Oddset

danske-spil-oddset-580x330

Der er kun én bookmaker man med rette bør tænke på, når man taler om “Oddset”.

Danske Spil navngav deres sportsbook Oddset for mange år siden, og siden da har man tænkt på Oddset hos Danske Spil, når man talte om “at oddse”.

Sidenhen er der dog kommet mange flere bookmakere til i det danske marked, som også tilbyder odds på alt sport mellem himmel og jord. Derfor kan man nu høre folk sige, at de har oddset på en kamp, selv om de slet ikke har spillet på Oddset hos Danske Spil.

De har måske i stedet brugt en af de utallige online bookmakere med licens hos Spillemyndigheden, og det kan der også være god fordel i at gøre. Danske Spils Oddset er selvfølgelig perfekt til husbehov, for her favnes der bredt med odds på alt fra X-factor til det næste Folketingsvalg, men af og til kan du opstøve højere odds på kampe andre steder.

Hold f.eks. også øje med oddset hos Bet365 og Unibet, som også er store bookmakere i det danske marked. Begge tilbyder i øvrigt også en fabelagtig livestream-service, hvor du kvit og frit kan se live fodboldkampe via livestream. Servicen er kun for aktive kunder, men hvis du har lidt penge på kontoen, kan du se tusindvis af livestreams hver sæson.

 

Oddset hos Danske Spil

Vi anbefaler alle nye sportsbettere at oprette en konto hos Danske Spil og prøve Oddset som det første. Det gør vi fordi, Danske Spils platform er let at gå til, og du kan nemt springe rundt mellem forskellige spil som Poker, Casino, Lotto, Keno osv. osv.

Er du typen der kan lide at udfylde en gammeldags Tipskupon, kan du selvfølge også spille Tips12 og Tips13 hos Danske Spil online.

Det koster ikke noget at oprette en Oddset-konto hos Danske Spil, men du er selvfølgelig nødt til at sætte penge ind før eller siden, hvis du vil have lidt at spille for. Du kan overføre via netbank eller bruge dit kreditkort – Danske Spil har masser af indbetalingsmuligheder. Udbetalingerne kan foregå direkte til din NemKonto, så det bliver simpelthen ikke lettere end hos Danske Spil.

Husk du skal logge ind med NemID, når du spiller fra computeren, men når du har oprettet en konto, kan du nemt logge ind fra telefonen uden NemID. Her skal du i stedet bruge et brugernavn og et kodeord.

God fornøjelse med spillet hos Danske Spils Oddset!