Oddset

danske-spil-oddset-580x330

Der er kun én bookmaker man med rette bør tænke på, når man taler om “Oddset”.

Danske Spil navngav deres sportsbook Oddset for mange år siden, og siden da har man tænkt på Oddset hos Danske Spil, når man talte om “at oddse”.

Sidenhen er der dog kommet mange flere bookmakere til i det danske marked, som også tilbyder odds på alt sport mellem himmel og jord. Derfor kan man nu høre folk sige, at de har oddset på en kamp, selv om de slet ikke har spillet på Oddset hos Danske Spil.

De har måske i stedet brugt en af de utallige online bookmakere med licens hos Spillemyndigheden, og det kan der også være god fordel i at gøre. Danske Spils Oddset er selvfølgelig perfekt til husbehov, for her favnes der bredt med odds på alt fra X-factor til det næste Folketingsvalg, men af og til kan du opstøve højere odds på kampe andre steder.

Hold f.eks. også øje med oddset hos Bet365 og Unibet, som også er store bookmakere i det danske marked. Begge tilbyder i øvrigt også en fabelagtig livestream-service, hvor du kvit og frit kan se live fodboldkampe via livestream. Servicen er kun for aktive kunder, men hvis du har lidt penge på kontoen, kan du se tusindvis af livestreams hver sæson.

Oddset hos Danske Spil

Vi anbefaler alle nye sportsbettere at oprette en konto hos Danske Spil og prøve Oddset som det første. Det gør vi fordi, Danske Spils platform er let at gå til, og du kan nemt springe rundt mellem forskellige spil som Poker, Casino, Lotto, Keno osv. osv.

Er du typen der kan lide at udfylde en gammeldags Tipskupon, kan du selvfølge også spille Tips12 og Tips13 hos Danske Spil online.

Det koster ikke noget at oprette en Oddset-konto hos Danske Spil, men du er selvfølgelig nødt til at sætte penge ind før eller siden, hvis du vil have lidt at spille for. Du kan overføre via netbank eller bruge dit kreditkort – Danske Spil har masser af indbetalingsmuligheder. Udbetalingerne kan foregå direkte til din NemKonto, så det bliver simpelthen ikke lettere end hos Danske Spil.

Husk du skal logge ind med NemID, når du spiller fra computeren, men når du har oprettet en konto, kan du nemt logge ind fra telefonen uden NemID. Her skal du i stedet bruge et brugernavn og et kodeord.

God fornøjelse med spillet hos Danske Spils Oddset!

Din mini guide til betting

Betting på sport er mere populært end nogensinde før, og der er efterhånden ikke det sted, eller den sportsgrene, som du ikke kan oddse på. Hvis du er forholdsvis ny inde i denne verden, og gerne vil lære mere omkring betting, så skal du spærre øjnene op, for vi serverer en masse guldkorn til dig lige her.

Vi går nemlig i dybden i denne mini guide omkring betting på sport, hvor du kan lære alt det, som du burde vide, hvis du gerne vil have succes. Det er alt fra, hvordan du finder den rigtige bookmaker og de rigtige odds, og alle de sportsgrene, som du kan oddse på.

Sådan vælger du den rette bookmaker

Vi starter naturligvis med, hvordan du kommer i gang med det hele. For at vælge den rette bookmaker, er det vigtigt, at du på forhånd er klar over, hvad du gerne vil med dit betting.

Ønsker du at spille for sjov en enkelt gang i ny og næ, eller har du brug for, at der er et stort udbud, hvor du også har mulighed for at live bette på fodboldligaen fra Barbados kl. 03.00 om natten.

De forskellige bookmakere har nemlig forskellige prioriteter, og du skal hen til de allerstørste, hvis du ønsker at have det helt store udvalg, når det gælder betting på sport.

For at finde den bookmaker, der passer til dig, bør du finde en hjemmeside, hvor du har mulighed for at sammenligne dem. Der findes masser af disse side, hvor du også har mulighed for at få en detaljeret anmeldelse af hver enkelt bookmaker.

På denne måde kan du hurtigt komme frem til, hvilken bookmaker du skal oprette dig hos, når du skal starte dit eventyr med odds.

Hvorfor bør man sammenligne odds?

Ligesom du bør sammenligne bookmakere for at finde den bedste, så bør du gøre det samme med odds. Hvis du skal være vindende på odds, kræver det nemlig, at du altid spiller til det højeste odds.

Det betyder også, at du skal have en konto hos flere forskellige bookmakere, da det er meget sjældent, at du vil finde en bookmaker, der tilbyder de højeste odds hele tiden. Dette deles ud på flere forskellige bookmakere, og derfor er det vigtigt, at du sørger for at sammenligne odds.

Det kan snildt være, at forskellen på et odds kun er 0.1 men det kan betyde rigtig meget på den lange bane, eller den korte bane, hvis du oddser for mange penge. Spiller du 1000 kr. så er det hundrede kr. du får mindre udbetalt, fordi du ikke valgte at spille til det højeste odds.

Ofte vil forskellen dog være større, og du kan således gå glip af mange tusinde kr. hvis du ikke altid spiller til det højeste odds.

De forskellige sportsgrene som du kan odds på

Du har måske en forestilling om, at du kun kan spille på de største sportsgrene. Dvs. Fodbold, Tennis, Håndbold osv. Det er dog langt fra tilfældet, og faktisk er det lettere at nævne en sport, som du ikke kan spille på, end sportsgrene, som du godt kan oddse på.

Der er nemlig mulighed for at spille på stort set alle sportsgrene, og under hver sportsgrene kan du spille på langt de fleste ligaer. Tager vi et kig på Danmark, så vil du hos flere bookmakere kunne spille helt ned til serie 3. Det er altså den tredje dårligste liga i Danmark, og det det fortæller lidt om, hvor mange muligheder du som spiller har for at oddse.

Der er naturligvis enkelte sportsgrene, som du ikke kan oddse på, på daglig basis, men under større konkurrencer, vil det være muligt at oddse på disse. Det vil typisk være under OL, hvor du har mulighed for at spille på sportsgrene som, Kuglestødning, Stangspring, Spydkast m.fl.

Det samme er tilfældet under Vinter OL, hvor du også vil have mulighed for at spille på sportsgrene som kælk, bobslæde og andre finurlige sportsgrene, som du ellers ikke kan spille på til dagligt.

Det er stort set kun fantasien der sætter grænser, og du vil i den grad blive overrasket over, hvor mange forskellige sportsgrene, som du kan oddse på.