Nu kan du spille poker hos Danske Spil

Nu kan Danske Spil atter åbne dørene op for deres helt egen pokerside, og der er masser af spændende ting i vente for dem som vælger at oprette en konto. Her finder du nemlig en lang række eksklusive danske tilbud i form af en pokerskole, særlige kampagner og meget andet. En ting man dog skal være opmærksom på når man opretter sig hos Danske Spil er at de benytter det populære Party Poker netværk, så mange spillere vil kunne finde de samme modstandere og mange af de samme store turneringer som førhen.

Nemt at komme i gang

Det er på ingen måder svært at komme i gang med at spille hos Danske Spil. Ved at besøge deres hjemmeside kan du hurtigt og nemt komme i gang med at spille, og så snart du har indtastet dine personlige oplysninger og dit CPR nummer er du klar til at indsætte penge og gå i gang. Er du ny som pokerspiller hos Danske Spil har du endvidere mulighed for at få op til 1000 kroner i bonus på din første indbetaling. For at få fat i denne bonus skal du bare indtaste koden VELKOMMEN når du foretager dit indskud.

100 % skattefrit og lovligt

Med den nye lovgivning i forbindelse med poker er det nu blevet 100 % skattefrit og lovligt at spille. Det er en stor fordel da man ikke længere skal døje med uforklarlige lovgivninger og andre ting. Derudover har Danske Spil også valgt at give alle deres danske kunder muligheden for at udtrække gevinster direkte til deres bankkonto så man slipper for at betale unødvendige gebyrer til højre og venstre.

Besøg Danske Spil med det samme og se hvad de kan tilbyde dig og få din velkomstbonus på op til 1000 kroner.