Nem kundeservice hos William Hill Poker

Hvis du allerede er kunde hos William Hill Poker ved du også at deres service inden for kundeservice er uhyre høj. Her har man nemlig et utal af gode muligheder for at blive betjent 24 timer i døgnet alle årets dage.

Der hvor William Hill Poker adskiller sig fra øvrige konkurrenter er at de giver dig flere muligheder for hvordan du kan kontakte dem, og du kan altid være sikker på at du vil blive betjent af serviceminded medarbejdere der vil gøre alt for at besvare de spørgsmål eller problemer du måtte have i forbindelse med at være kunde hos dem.

Forhøjer oplevelsen

William Hill Poker har en masse gode tilbud til alle deres nye kunder, og med førsteklasses kundeservice og et bredt udvalg af poker er dette på mange måder en perfekt udbyder. Her vil du nemlig få det bedste inden for kampagner og turneringer såvel som de andre omtalte ting på et sted. Det er med til at gøre William Hill Poker til et særdeles populært sted at spille, og hvis du er på jagt efter et nyt sted at spille burde dog oprette en konto og opleve alle fordelene der er ved at være kunde netop her.

Bonus, VIP program og freerolls

De ved udmærket godt hvordan de skal behandle deres kunder hos William Hill Poker, og derfor kan du få en 200 % bonus på helt op til $2000 på din første indbetaling. Denne bonus spilles fri i små rater der konstant bliver udbetalt til din konto indtil hele din bonus er spillet igennem. Derudover har du mulighed for at blive en del af deres store VIP program hvor du kan optjene månedlige kontante bonusser og meget andet. For kvalificerede VIP spillere vil der også blive afholdt eksklusive freerolls hver måned, så hvis du vil spille et sted hvor du kan få det bedste inden for online poker bør du vælge William Hill Poker.

Opret William Hill konto her!