Mermaid Poker Rakeback

Spil poker med rakeback er blevet hverdagskost for danske pokerspillere. Princippet er enkelt. Find en rakebackleverandør og modtag rabat på alt pokerspil på nettet. Rabatten kaldes rakeback fordi det udtrykker, at man modtager dele af det gebyr (rake) man betaler pokersiden tilbage. De fleste rakeback tilbud giver omkring 30% og fælles for alle aftaler er at der er et maksimum for hvor meget en spiller kan få tilbage og dermed er det totalt ligegyldig hvor man laver en rakeback konto sålænge det er en autoriseret rakeback affiliate som har fuldautomatisk betaling.

Rabat på poker

En del pokerrum giver ikke rakeback men bruger i stedet loyalitetsprogrammer eller poker bonusser til at give spillerne en rabat. Uanset om det kaldes bonus, rakeback eller VIP så er essensen det nøjagtigt samme nemlig rabat til spilleren. At benytte www.rakeriders.dk som rakerback leverandør kan varmt anbefales da de yder dansk support og svarer meget hurtigt de fleste af døgnets timer. En af de sider som anbefales er danskejede Mermaid Poker som giver 30% Mermaid Poker rakeback plus adgang til massevis af gratis poker turneringer hver dag. Som spiller skal man bare lave en Mermaid poker gennem ovenstående link og ellers spille som normalt. På den led er rabatten sikret og der modtages penge tilbage for den rake der er betalt i løbet af en måned hver den første.

Danskernes foretrukne pokerside

Mermaid Poker er Danskernes foretrukne pokerrum i og med at al support foretages på dansk til spillere og ydermere er supporten meget hurtig og svarer præcist på spørgsmål spillerne har. Andre anbefalelsesværdige rakeback aftaler er Full Tilt Poker med 27% i rakeback men den mindre procent opvejes af de langt flere spillere som Full Tilt poker har.