Mega signup bonus hos Fortune Poker

Kom og spil online poker hos Fortune Poker, og få en Mega signup bonus som ny kunde. Alle nye kunder får en Mega stor Fortune poker bonus på 200 % op til €1.000

Fortune Poker ønsker at alle deres kunder får en god start på deres poker karriere, og derfor give de alle kunderne en mega signup bonus på hele 200 % op til €1.000. Bonussen bliver kun tildelt til alle deres nye kunder, og kun i forbindelse med det første indskud. Til gengæld så får du også et af markedets bedste og største online pokerbonusser, og som en ekstra bonus så er din mega bonus skattefri hos Fortune Poker.

Foretag en indbetaling og få bonus

Når du først har sørget for at downloade Fortune Poker softwaren og registreret din konto, skal du blot foretage en indbetaling via dit betalingskort. Vi har sørget for at du ikke behøver en Fortune Poker bonuskode for at få det fordelagtige bonustilbud, så du skal kun bekymre dig om at indsætte penge på din Fortune Poker konto. Straks efter du har indsat dine penge, vil du få din Fortune Poker bonus på 200 % op til €1.000 sat ind på en bonus konto. Herfra vil de løbende blive overført til din spillerkonto i rater af €10 pr. €50 du raker, hvilket svarer til at du optjener 200 FPP. Du har i alt 60 dage fra du laver dit første indskud, til at spille hele din store skattefrie Fortune Poker bonus fri.

Som en ekstra bonus oven i din velkomstbonus, får du samtidig adgang til og mulighed for at spille en store skattefri Fortune Poker freeroll, med €1.000 i præmiepuljen. Denne freeroll er udelukkende for nye spillere, go en kærkommen mulighed for at du kan give din nyhvervede Fortune Poker konto et ekstra stort skattefrit boost.

Masser af skattefrie præmier

Du får altså både en stor skattefri pokerbonus og adgang til en stor gratis pokerturnering, hvor du kan vinde yderligere skattefrie pengepræmier hos Fortune Poker.

Kræv din skattefrie Fortune Poker bonus. Få din poker bonus her!