Masser af danske profiler nominerede ved Nordic Poker Awards

Det er efterhånden ved at blive en tradition at der hvert år bliver kåret vindere af forskellige priser ved Nordic Poker Awards. Dette års omgang bliver ingen undtagelse, og en lang række, hvis ikke dem alle, er blevet nominerede i flere af de flotte kategorier hvor vi dog også finder et par outsidere der på fornem vis har gjort sig fortjente til en plads blandt de nominerede i de forskellige kategorier.

2010 var et fantastisk godt år

Der er dog også en god grund til de mange pladser til de nominerede danske spillere. Året 2010 var et af de bedste år nogensinde, og med et utal af sejre og flotte resultater, fik danskerne endnu engang sat en tyk streg under den succes som de har været genstand for i mange år nu.

Noget af det mest overraskende ved dette års nomineringer er, at både Morten Guldhammer og Martin Clemmesen begge er nominerede til årets præstation. Morten Guldhammer fik forvandlet $1 via PokerStars, til en 7. plads i EPT København 2010, og Martin Clemmesen fik spillet sig frem til en plads på det famøse Team Supernova Elite hold online hos PokerStars. De venter sig dog begge stor modstand fra Allan Bække og Gus Hansen der også begge er nominerede i kategorien for årets præstation.

Theo, Gus og Bække

Hvis man kigger lidt længere ned af listen vil man også finde Theo Jørgensen, Gus Hansen, Allan Bække og ikke mindst Frederik Brink Jensen i kategorien ’Årets live-turneringsspiller’. Alle på nær Frederik Brink tog en titel med hjem i det forløbne år, og der skal blive stor spænding om hvem af de dygtige danske spillere der ender med den fornemme titel.

Der er dog også et par nye navne på den store liste. Årets Rookie som gives til den pokerspiller der er kommet ud af det blå og har lavet store resultater. I den kategori er både Casper Toft, Jakob Tøstesen, Thomas Thang og ikke mindst Sidsel Helle Boesen præsenterede.