Lily Mizrachi blev nummer 2 i Full Tilt Million Dollar Guaranteed

Piger kan ikke finde ud af at spille poker. Det mener en lang række mænd der på ingen måde mener at kvinder har de nødvendige kompetencer for at sikre sig succes i poker. Det har flere af de kvindelige profiler gennem de seneste par år dog kunnet ændre en hel del på med store resultater i både live og online turneringer.

Enormt flot sejr

Senest har Lily Mizrachi der er gift med Michael ’The Grinder’ Mizrachi lavet et helt fantastisk flot resultat i en af de største online turneringer der findes. Hun valgte at spille med i Full Tilt Poker $1.000.000 GTD turneringen der havde et buyin på $640, og da turneringen var slut kunne en stolt Lily Mizrachi gå til ro med en imponerende gevinst på $141.837,60 hvilket uden tvivl er hendes største resultat indtil videre, og glæden var heller ikke til at tage fejl af da Lily Mizrachi opdaterede sin profil på det populære site Twitter.com hvor hun nærmest helligt fortalte at det var et mirakel at hun endte med den flotte placering i turneringen.

Godt år for Michael Mizrachi

Efter et godt år hvor hendes mand Michael Mizrachi også stod for gevinster på flere millioner dollars kan den pokerspillende familie fra USA nu prale af at have vundet mere end $15.000.000 i poker gennem tiderne, og det er nok de færreste der kan måle sig med sådan en præstation.

Desværre gik Lily Mizrachi som bekendt ikke hele vejen, og det blev den ukendte spiller ’dlanger610’ der tog sig af sejren i den store turnering der med intet mindre end 2.092 deltagere sikrede en præmiepulje på $1.255.200 og dermed gav ’dlanger610’ imponerende $230.956.80 for sin sejr i den store turnering.

Turneringen havde muligvis besøg af flere danskere, men ingen danske spillere nåede desværre langt i turneringen som mest af alt var en blanding af amerikanske, tyske og svenske spillere.

Spil turneringer hos Full Tilt Poker