Hvornår kommer det nye Football Manager 2017?

Nu kan fodboldnørder kloden over godt begynde at glæde sig, for udgivelsesdatoen på det nye Football Manager 2017 rykker tættere på i kalenderen.

Fredag d. 4. november kan du godt sætte et kryds i kalenderen, for her udkommer verdens fedeste manager spil nemlig i 2017-versionen, og skal man tro diverse artikler rundt omkring på nettet, er der noget stort i vente.

Football Manager 2016 var allerede med flere længder det bedste manager spil vi nogensinde har spillet her på redaktionen, for realismen vil nærmest ingen ende tage, og der er stort set ikke dét, du ikke kan som manager for din klub.

I Football Manager 2017 får vi mere af det samme, men der bliver selvfølgelig vanen tro finpudset på game engine, grafikken og game playet generelt, og i denne artikel kan du se mere af, hvad der er i vente.

 

Football Manager 2017 preview

Det eneste officielle der indtil videre er sluppet ud fra Sports Interactive og Sega som sammen udvikler og udgiver spillet, er de helt basale features i spillet.

Der kommer formentlig ikke de helt store ændringer i opsætningen i spillet, men derimod forlyder det, at der vil være flere end 1000 nye features i spillet, og at grafikken har fået et løft med flere end 1500 nye animationer.

Det skulle gerne særligt komme til udtryk under kampene, som efter alt at dømme bliver endnu mere realistiske og flotte at overvære ift. Football Manager 2016.

Herunder kan du se et sneak preview på det nye Football Manager 2017 til dig der sidder med de helt store abstinenser.

 

Se Game Engine i FM 2017

I går lancerede Football Manager så selv en video af Game Engine i fuld sving, men det er værd at  understrege, at der er tale om work-in-progress, som betyder, at der stadig arbejdes på spillet her en måned før udgivelsesdatoen.

Du kan se den mere end 8 minutter lange video herunder, hvor du får en smagsprøve på det nye Football Manager 2017.

 

Forudbestil FM 2017 online

Hvis du gerne vil være klar til at vise hele verden at du er den bedste manager, som nogensinde har trådt fod på en fodboldbane, allerede d. 4. november når spillet officielt udkommer, kan du forudbestille FM 2017 online.

Der er flere online shops som forhandler computerspil, og du finder nemt de billigste priser med en hurtig søgning på Google.

Indtast blot “Køb Football Manager 2017” og du vil få masser af hits du kan vælge imellem. Prisen bør ligge på 349 kr., som også bliver prisen når spillet udkommer.