Hvorfor vælge rakeback pokersider

Det virker næsten naturstridende, men mange pokersider giver deres spillere penge for at vælge netop deres pokerrum. Denne betaling går under navnet rakeback, hvilket er betegnelsen for at pokersiden giver noget af den betalte rake tilbage til spilleren igen. Rake er den betaling pokersiden kraver for deltagelse i pokerspillet, hvilket bliver taget i form af gebyr i turneringer og en procentdel af potten i cash games. Det derfor en god ide at vælge rakeback pokersider, da man sparer penge på netop denne rake i hvert eneste spil.

Mange sider giver rakeback

Man kan i dag få rakeback på mange forskellige pokersider på nettet, og det er muligt at hente mellem 30-40 % tilbage igen på de fleste pokersider. Dette skyldes ikke mindst den store konkurrence imellem pokersiderne, der kæmper intenst om kundernes gunst. Alle bør derfor anskaffe sig en rakeback aftale, da pengene hurtigt bliver mange med en aftale på 30-40 % i rakeback.

Rakeback er dog normalt ikke tilgængelig igennem selve pokersiden, da denne er en udgift for pokersiden og ikke tilbydes uden videre. Pokersider undgår således helst rakeback aftaler med spillerne, da de tjener flere på penge på spiller uden rakeback.

Vigtigt at få en god aftale

Alle der ønsker en rakeback pokerside, må derfor selv henvende sig eller skrive sig op til rakeback igennem en rakeback affiliate. Vi anbefaler helt klart rakeback affiliates, der kan presse pokersiderne til de bedste aftaler for spillerne og sikrer dem mod at blive spist af med en dårlig aftale.

Efter vores erfaring har Rakeriders.dk på nuværende tidspunkt de bedste rakeback aftaler på markedet og vi anbefaler alle vores læsere at besøge siden, hvis de ønsker en rakeback pokerside.