Gus Hansen på kollisionskurs

Gus Hansen der er kendt for at have måske verdens største swings i hans High-stakes online spil har haft en frygtelig weekend hvor pengene bare er sejlet ud af hans konto. Det så ellers fornuftigt ud fra 2 måneder siden hvor Gus var noteret for et plus på $1.000.000 – men efter en weekend hvor absolut ingenting gik den gæve danskers vej tabte gus intet mindre end $1.174.268.

Beklagede sig ydmygt over sit spil

Man må sige at selv så store swings ikke er hverdags kost for selv en mand som Gus Hansen. Han kunne således heller ikke dy sig og beklagede sig ærligt til Patrik Antonious om hvor skidt hans spil går for tiden.

Spil som H.O.R.S.E, Omaha Hi/Low og Razz er varianter som Gus Hansen betegnes som blandt verdens bedste i, og resultaterne har da også talt for sig selv i de forskellige varianter hos Full Tilt Poker førhen, men selv i disse discipliner hvor Gus må menes at være stærkest tabte han enormt.

Således startede han med at tabe astronomiske $406.000 til Cole South i H.O.R.S.E og bagefter var det Phil Ivey der barberede Gus for $218.000 i selvsamme disciplin.

Dramatisk år for Hansen

Året 2010 har således indtil nu været et dramatisk år for den danske professionelle pokerspiller. Således er han efter weekendends strabadser noteret for et minus på intet mindre end $2.300.000 indtil videre, men mon ikke Gus Hansen har til hensigt at formøble sit rungende minus til et solidt plus inden året er omme.

Se om Gustav Hansen kan vende nedturen på de højeste indsatser på nettet. Opret en konto hos Full Tilt Poker.