Gode turneringer hver weekend hos PokerStars

Igennem det sidste stykke tid er lørdagen efterhånden begyndt at blive mere og mere interessant når det kommer til online poker. En af de operatører som på mange måder har taget den dejlige fridag til sig er verdens største pokerrum, PokerStars.

Her har de ikke bare valgt at afholde en turnering eller to, men en hel turneringsserie som du billigt kan være med i. Navnet er Saturday Line Up og der er i alt 8 turneringer på programmet hver eneste lørdag som alle er overkommelige at købe sig ind i. Ved du derfor ikke hvad du skal bruge din næste lørdag på, har PokerStars masser af gode ideer til det.

Alle slags indskud

En af de absolut bedste ting set fra spillerens synspunkt mht. Saturday Line Up er at PokerStars har taget højde for alle spiller med disse 8 turneringer. Du finder indskud i alle prisklasser fra $2+$0.22 og op til $55 som den dyreste event koster at være med i. Har du derfor en lille bankroll kommer det dog ikke til at afholde dig fra at være med i en eller flere af disse turneringer, og du finder en garanteret præmiepulje i hver af dem.

Saturday Micro er et godt valg

En af de bedste turneringer i dette program er uden tvivl Saturday Micro hvor man kan spille med om en garanteret præmiepulje på hele $30.000 for en pris på bare $3+$0.30. En så lille pris kombineret med så stor en præmiepulje er noget som de fleste er vilde med, og du kan spille med hver lørdag 14.00 dansk tid hver turneringen starter. De forskellige events starter med en times interval, og du kan allerede spille med fra 13.00 så du kan strukturere resten af din dag.

Besøg PokerStars nu og spil med i Saturday Line Up hver uge.

Opret dig som kunde og spil med i de mange turneringer!