Fortune Poker er klar med online pokerturneringsserien MCoP

Forbered dig på at spille en af de mest fantastiske online poker turneringsserier du kan finde på markedet. Spil MCOP hos Fortune Poker og vinde store kontante pengepræmier i en hel uge.

Foregår i en uge

Fra d. 7. marts og en hel uge frem til og med d. 14. marts, kan du spille med i den store online poker turneringsserie MCOP hos Fortune Poker. MCOP er BossMedia’s egen online poker mesterskab, som er en tilbagevendende begivenhed hver måne di 4 måneder.

Det bliver et af online pokerens højdepunkter i næste måned. Der vil komme tusindvis af forskellige online pokerspillere fra forskellige lande, der alle vil deltage og forsøge at vinde deres del af den kæmpe store garanterede præmiepulje på i alt €160.000.

Hvis du ikke har prøvet at deltage i en af de tidligere MCOP events, kan vi fortælle dig at det er en række af i alt 8 online pokerturneringer der bliver afholdt dagligt over 8 dage.

Ligesom sidste gang ved ICOP, vil der i år ved MCOP også være en ekstra belønning til den/de spillere, der kan formå at spille sig helt frem til 3 finaleborde ud af de i alt 8 MCOP events. Fortune Poker har afsat hele €40.000 til den dygtige spiller der kan ramme 3 finaleborde, og hvis der flere end 1 der kan, vil alle sammen dele de €40.000 ligeligt mellem hinanden.

Som noget nyt er der også afsat en pulje til de spillere som rammer 2 finaleborde og denne pulje er på i alt €10.000 hver måned

Derfor er det blot en ekstra stor grund til at skulle deltage i MCOP, og i så mange af de 8 events som muligt  forat give dig selv større chance for at vinde den store ekstra MCOP bonus.

MCOP er heldigvis sådan indrettet, at indskuddene til de forskellige turneringer, både henvender sig til kunder med en mindre og en større bankroll. Der vil nemlig både være events med et indskud på €3.30 og med et indskud på €33, hvor der desuden mikses mellem freezeout turneringer og turneringer med mulighed for at lave rebuy og et addon.

Det er nemt at huske hvornår man skal sidde klar foran skærmen hos Fortune Poker, da alle MCOP turneringerne starter hver dag på samme tidspunkt – nemlig kl. 21.00 dansk tid, dog undtaget Main Event der spilles søndag d.20. februar kl. 19.00 dansk tid.

Opret dig og få €1000 i bonus

Du kan oprette en gratis poker konto hos Fortune Poker, der samtidig giver dig en svimlende stor poker bonus på 200 % op til €1.000. Du får endda en Fortune Poker rakeback aftale på 30 %, som kan være med til at tilføre dit poker spil endnu mere værdi.

Lav din rakeback konto her!