Få kompetente spilforslag på telefonen

Det kan være en tidskrævende affære at komme i dybden med analyser af forskellige sportskampe, hvis man oddser uge efter uge. I den forbindelse findes der mange grupper og sider på Facebook, hvor folk lystigt deler spiltips i jagten på den helt store gevinst.
Sandheden om disse spilforslag er dog ofte, at de er lavet på et ringe grundlag, hvor vurderingen mest er baseret på en mavefornemmelse eller lignende.

Dette gør vi op med med app’en ”Spilforslag”, der findes til både Android og iPhone/iPad.
I det følgende vil vi introducere dig til denne app, og hvilke funktioner app’en byder på.

 

banner_spilforslag

 

Betalte eksperter deler ud af sin viden

App’en Spilforslag leverer kort sagt spilforslag direkte til din telefon. Spilforslagene kommer fra rigtige eksperter, der betales for at finde de helt rigtige spilforslag til dig.

Det enkelte spilforslag bærer således også præg af, at det er lavet af en, der ved, hvad han/hun taler om. Her er der nemlig oftest foretaget en dybdegående analyse, der forklarer dig bevæggrundene for vurderingen af den pågældende kamp.

Oftest er eksperterne yderst skarpe til at udvælge oddsene, men du kan naturligvis frit vælge og vrage herimellem.

 

Find de bedste eksperter og følg dem

Der er en række eksperter tilknyttet Spilforslag-app’en. Nogle er naturligvis heldigere end andre, og du kan i app’en løbende følge med i, hvem der får flest kroner retur på kontoen.

Derfor kan der være en fidus i at finde en ekspert med en højtilbagebetalingsprocent, da du her vil have gode muligheder for at følge den vindende ekspert i hælene.

 

Kom i gang hurtigt og nemt

Spilforslag-app’en er yderst nem at komme i gang med! Det kræver blot, at du henter app’en til din mobile enhed og opretter en bruger, hvorefter det blot kræver ganske få tryk, før du får spilforslagene leveret direkte til din skærm.

Få gratis Spilforslag på telefonen >>