Et indskud hos William Hill Poker giver 5 gratis turneringer

online poker på det store iPoker netværk er William Hill Poker både et sikkert og trygt sted at spille poker. Med masser af store bonusser, freeroll turneringer og et fantastisk godt VIP program er det svært at komme udenom William Hill Poker hvis man er på jagt efter et nyt og spændende sted at spille online poker. William Hill har i årenes løb været en af de største udbydere af odds og dermed vælger mange knap så erfarne spillere også at spille poker hos William Hill hver dag, og disse spillere er ofte en nem skilling for øvede spillere.

Tusindvis af dårlige spillere

Som en af de største udbydere af poker på iPoker netværket der i øvrigt er kendt for at have et utal af dårlige spillere, store garanterede turneringer og en fantastisk software, kan du som ny kunde hos William Hill Poker få et væld af gode tilbud ved at oprette dig som bruger hos William Hill Poker i dag.

For at give dig den bedste start hos William Hill poker kan du nu få en helt uhørt høj €450 sign-up bonus. Den store bonus er blandt de bedste på markedet og det er svært at finde lignende tilbud der er så gode som dette tilbud hos William Hill Poker. Udover den store €450 sign-up bonus får du desuden adgang til hele 5 freeroll turneringer når du laver dit første indskud.

Hele 4 billetter til deres New Depositors freeroll vil vente på dig udover den store bonus, og derudover får du også adgang til den ugentlige New Depositors Prize Freeroll som bliver spillet hver lørdag. Dermed får du ikke blot en €450 sign-up bonus, men også 5 billetter til fremragende turneringer kvit og frit, og som om det ikke skulle være nok vil du også automatisk være en del af det store VIP program hos William Hill Poker.

Super Series turneringer

Udover den yderst fine William Hill poker bonus så er pokersiden vært for adskillige pokerturneringer hver uge som er værd at spille. Turneringerne kaldes Super Series og har alle added præmiepenge i puljen. Mest lukrativ er mandagens Super Series hvor der er £1000 ekstra i puljen og med et indskud på bare £5+0.5 er denne turnering enhver hobbyspillers drøm.

Bliv William Hill kunde her!