Danskerne storspiller på EM-guld – Oddset på Danmark styrtdykker

Toppen i Europæisk håndbold er ekstrem tæt, men det lader de spillelystne håndboldfans sig ikke mærke med. Stort set alle indskud hos NordicBet bliver placeret på EM-guld til Danmark, hvilket har tvunget bookmakeren til at sænke oddset på rød-hvide guldmedaljer.

Godt nok har Ulrik Wilbeks mandskab en ikke ubetydelig hjemmebanefordel, men konkurrencen om EM-guldet ser alligevel ud til at blive hård. Styrkeforholdet mellem de spanske verdensmestre, de forsvarende danske europamestre og OL-guldvinderne fra Frankrig kan være svær at forudsige, men ikke hvis man spørger spillerne hos NordicBet, hvor intet mindre end 96% af alle indskud er faldet på Danmark. Det har fået bookmakeren til at sænke oddset på dansk guld fra 3.20 til de nuværende 2.30.

“Vores danske kunder har haft en enorm tro på Ulrik Wilbeks mandskab. Det er noget overraskende, at omsætningen er faldet så ensidigt på Danmark, da fordelingen mellem herrehåndboldens fire største nationer plejer at være mere jævnt fordelt. Niveauet for interessen overgår markant, hvad vi normalt ser danskerne spille på guldmedaljer til Danmark,” fortæller Frederik Søvang, der er oddssætter hos NordicBet.

Han forstår dog godt, hvorfor de danske spillefugle er særligt optimistiske forud for netop denne slutrunde.

“Der er opstået skader hos flere hold i Gruppe B, som vi parres med i mellemspillet, så vejen til semifinalen virker relativt ubesværet, hvis det danske hold formår at holde fokus og bruge hjemmebanefordelen og trykket fra publikum til noget konstruktivt. Derudover kommer vi med en frisk Golden League-sejr i Frankrig, og det virker da også til, at landsholdet trods skader er der, hvor det skal være før en stor slutrunde,” siger Frederik Søvang, der forventer lutter danske sejre i det indledende gruppespil.

Henter Danmark 5-6 point i den indledende gruppe belønner NordicBet udfaldet med sparsomme 1.10 gange pengene, mens tre nederlag og 0 point omvendt giver pengene hele 500 gange igen.

 

Få 100 kroner gratis at spille for hos NordicBet her 

Hvem vinder EM-slutrunden i håndbold 2014?

Danmark                       2.30

Spanien                        5.00

Kroatien                       6.00

Frankrig                        6.00

Sverige                        18.00

Ungarn                         22.00

Polen                           25.00

Serbien                        30.00

Island                          35.00

Rusland                        40.00