Danskerne i spidsen i PokerStars NCOOP

I disse dage bliver slaget om norden slået ved de grønne online pokerborde hos PokerStars, i forbindelse med det nordiske mesterskab i online poker NCOOP. Indtil nu er der spillet fem ud af de i alt elleve events som PokerStars har på programmet for NCOOP.

5 events er blevet spillet

Siden startskuddet lød 4. november er der blevet spillet 5 events, hvor af der har været en dansker at finde øverst på skamlen i 2 af disse events. Desuden har Sverige, Norge og Finland vundet et event hver, men med de to danske sejre betyder det at Danmark indtil videre fører slaget om norden. Og derfor altså har NCOOP håne retten over de andre lande.

Den pokerspiller der ender øverst i den samlede stilling på NCOOP leaderboardet, vinder rent faktisk lidt mere end bare håneretten over alle de andre pokerspillere. Vedkommende vinder nemlig også et sæde til EPT København 2011. Man får point til leaderboardet alt efter hvilken placering man får i den enkelte event hvor 100 point er max for point for en sejr. Indtil videre er det de to nordmænd ”btvedt” og ”KingKaizers” der fører leaderboardet og ligger bedst til at nappe EPT København sædet.

Her kan du se top 4 på NCOOP leaderboardet:

  1. btvedt fra Norge med 170 point.
  2. Kingkaizers fra Norge med 145 point.
  3. huztlerCrew fra Danmark med 115 point.
  4. nafudoma fra Danmark med 110 point.

Det bliver spændende at se om ikke de danske spillere kan få vippet de to nordmænd af pinden i toppen, så vi kan få en dansk sejrherre på leaderboardet. Med 6 events tilbage er det bestemt en mulighed, så mon ikke der er håb forude.

Bliv kunde hos PokerStars og få $600 i bonus

Hvis man sidder og har lyst til at selv at deltage kan du spille med hos PokerStars. Har du ikke en PokerStars konto kan du skynde dig at oprette en her og få dig en 100 % op til $600 PokerStars bonus ved at bruge PokerStars kampagne koden PSP7824.

Spil på Stars