Danske Spil giver nye kunder kontant bonus

Det hører til sjældenhederne at man kan få gratis penge at spille poker for uden at skulle indsætte penge, men det er dog lige præcis hvad der sker hos Danske Spil i disse dage. Lige nu kan man nemlig få 50 kroner uden at skulle sætte penge ind eller lignende, og så længe man bare optjener 20 bonus point kan man udbetale alle ens gevinster. Kampagnen er dog kun gældende frem til den 5. februar, så det er med at slå til hurtigt hvis man vil prøve rigtig poker uden omkostninger.

Få overført dine 50 kroner

For at kunne få de 50 kroner overført til ens konto skal man først og fremmest oprette sig hos Danske Spil. Har man allerede en konto, men endnu ikke har indsat penge til den, kan man også være med. Ved at trykke på fanen der hedder ”bonus” kan man finde mere information om dette tilbud, og efter man har accepteret vilkårene vil de gratis penge stå klar til brug. Du bestemmer selv hvad du bruger din kontante bankroll på, og hvis man vil minimere risikoen for at gå fallit kan det anbefales at prøve de billige Sit & Go turneringer der giver masser af poker for meget lave indskud.

En god måde at komme i gang på

De fleste der interesserer sig for poker har allerede prøvet det på flere forskellige måder, men som alle erfarne spillere ved er det noget helt særligt at sidde med kolde kontanter ved et bord eller købe sig ind i diverse STT og MTT turneringer. Der skal derfor lyde en klokkeklar opfordring til at alle danske pokerspillere benytter sig af denne kampagne og prøver poker hos Danske Spil.

Få de 50 kroner gratis og se om du kan blive den næste pokerstjerne!