Dansk Poker 2018

Det er ikke helt ligeså let at holde øje med, hvem der er de største pokerstjerner i dag, da medierne har skruet med og mere ned for dækningen af dette fantastiske kortspil.

Heldigvis er der stadig mulighed, for at finde ud af, hvem der er de bedste pokerspillere i verdenen i øjeblikket, og du vil formentlig have svært ved at genkende navnene, da det ikke er de samme, som toppede for år tilbage.

De velkendte ansigter som Phil Ivey, Daniel Negreanu m.fl. er dog stadig at finde ved den grønne filt, men det er hovedsageligt ved de helt store turneringer og andre special events. De er fortsat blandt de bedste i verden, men hvis man kigger på ranglisten, så er de forholdsvis langt nede på tabellen.

Verdens bedste pokerspillere 2018

Når man tager et kig på den globale poker rangering, så vil den vise os, at Stephen Chidwick i øjeblikket er rangeret som den bedste pokerspiller i verdenen. Briten topper med 3.775.44 point, mens spanske Adrian Mateos følger trop kort efter med 3.695.86 point.

For at finde de mere velkendte navne, skal vi et godt stykke ned på listen. Således vil man finde Daniel “Kid Poker” Negreanu helt nede på en 72. plads, hvor han står noteret for 2.419.65 point.

2017 spillerne holder niveau

Hvis vi skal sammenligne med året før, så er det mange af de samme spillere vi ser i toppen. Adrian Mateos var sidste år verdens bedste pokerspiller, mens britiske Stephen Chidwick var placeret på en flot 3. pladsen

Daniel Negreanu havde også et bedre 2017 end 2018, da han endte på en samlet 40. plads. Trods af rangeringen er Daniel Negreanu fortsat en af verdens mest respekterede pokerspillere.