Danmark Cameroun

Efter Danmarks nederlag til Holland og Camerouns samme til Japan så er denne kamp pludseligt af vital betydning for begge hold. Danmark står med de stærkeste kort på hånden og da holdene egentligt ikke rigtigt kan bruge en uafgjort til noget som helst så bør der findes en vinder. Dem som vil spille på kampen kan få et særdeles godt tilbud hos 888sport. Spil for 200 kroner gratis på dansk sejr over Cameroun og vind 500 kroner. Hvis Danmark ikke vinder kampen refunderer 888sport ganske enkelt 200 kroner til din konto og dermed er det helt risikofrit at være patriotisk i kampen på lørdag.

Flere gode tilbud

Det gode tilbud gælder ikke kun Danmarks kamp mod Cameroun men kan bruges på alle sportsbegivenheder i perioden frem til 11. juli. Dog vil det være en fornøjelse hvis Danmark vinder og man ganske gratis modtager 300 kroner i gevinst. For at få det optimale ud af denne bonus skal nye kunder oprette en 888 sports konto, indsætte 200 kroner, spille for alle pengene på et væddemål og ellers bare afvente resultatet. Vinder dit hold beholder du gevinsten men taber holdet (hvilket Danmark selvfølgeligt ikke gør) så får man ganske enkelt de 200 kroner tilbage som kan hæves og man har dermed fået 200 kroner foræret til et gratis væddemål.

Maksimalt 72 timers ventetid

Skulle Danmark mod forventning tabe så går der op til 72 timer før de 200 kroner bliver krediteret din konto hos 888sport. Baggrunden er at dette tilbud gælder alle nye kunder og 888sport har tonsvis af betalinger som skal foretages hvilket dog er til at leve med da det ikke er hverdag man ser en bookmaker komme med et så fint gratis bet. Normalt er et gratis bet et bet hvor man skal spille igen før man kan hæve pengene. Dette 200 kroners gratis bet fra 888sport er markant anderledes da spilleren får kontanter tilbage som kan hæves.

Tilbuddet gælder kun for 1 person i hver husstand men det er tilladt at sende dette link til venner, bekendte og familiemedlemmer som også skal nyde godt af de gratis kroner og øre som kan smides efter en dansk sejr over Cameroun eller enhver anden sportsbegivenhed.

Kopier nedenstående link og send videre til dem du kender- alle nye kunder er berretigede til et gratis 200 kroners bet forstået på den måde at der skal indsættes 200 kroner som tilbagebetales hvis dit væddemål tabes. Det er og bliver gratis penge.

http://www.theblackcat.dk/danmark-cameroun-11

Lav din egen 888sport konto ved at klikke på nedenstående banner og modtag et tilbud om at få 200 kroner tilbage hvis dit første væddemål ikke vindes.