Brammer og Kristoffersen på Full Tilt Poker finalebord

The Sunday Brawl er en af de mest populære pokerturneringer hos giganten Full Tilt Poker. Det tidlige start-tidspunkt og forholdsvis lave indskud ($240+16) set i forhold til præmiesummen gør, at specielt mange af de europæiske online pokerspillere deltager i turneringen hver eneste søndag.

Ingen sejr til Hansen endnu

Martin B. Hansen der går under aliaset ’Antonio18’ på Full Tilt Poker har flere gange kæmpet sig frem til finalebordet i selvsamme turnering, men en sejr har han dog ikke fået tilføjet til CV’et endnu.

Chris Brammer & Paul Kristoffersen er umiddelbart ikke navne som mange vil forbinde med store resultater i poker, men ikke desto mindre er det nogen af de dygtigste online turneringsspillere i verden. Søndag var de begge i krig mod 2.813 andre spillere ved Full Tilt Poker Sunday Brawl og da finalebordet var en konklusion spåede de fleste at Paul Kristoffersen eller Chris Brammer var de bedste bud på en sejr.

Ukendt spiller snød hajerne

Det skulle dog vise sig at den ellers ukendte spiller ’Specunder’ snød de andre hajer og kunne rejse sig fra computeren en stor titel og $114.289 rigere. Chris ’kid_bramm’ Brammer endte på en tredjeplads til $54.611 og Paul ’Sircall’ Kristoffersen endte på en fjerdeplads til $41.009.

Du kan følge og spille med i de mange interessante pokerturneringer på Full Tilt Poker ved at oprette en konto her. Spillere som ønsker at lave en konto med Full Tilt rakeback bør besøge rakeback siden www.rakeriders.dk