Betsson Poker tilbyder EUR 30000 STT race

Det er ikke kun et stort rake race og en fortrinlig julekalender som man kan glæde sig over hvis man er kunde hos Betsson Poker i december måned. Her finder du nemlig også en vanlig tradition som er et Sit & Go leaderboard hvor du kan vinde masser af fine præmier ved at være blandt de spillere der får spillet flest af disse turneringer. Det er altid sjovt når der er ekstra mange penge at spille om, og derfor har Betsson Poker valgt at donere hele €30.000 til kun denne kampagne.

Tre niveauer

I STT turneringer er det meget individuelt hvor højt man spiller, og Betsson Poker synes ikke at du skal bryde dine sædvanlige vaner bare fordi du gerne vil tjene en ekstra skilling eller to. Derfor er dette leaderboard opdelt i 3 niveauer der gør at du uanset takst har en god chance for at få flere penge på kontoen, og det er en meget vigtig ting.

Der vil således være en rangliste for både dem der spiller €1-€10 turneringer samt €10-€50 og endeligt €50 og højere. På denne måde kan man nemt mase sig frem i stillingen uanset hvor højt man spiller.

Deltag straks

Dette store €30.000 STT leaderboard kører allerede nu, så hvis du gerne vil være med så skal du bare skynde dig at komme en tur forbi Betsson Poker og få oprettet en konto hos dem. Med en enkelt konto kan du spille på både deres dollar og euro borde som foregår via 2 separate klienter, så der er noget for enhver smag, og du kan få en bonus på begge disse sider.

Tilmeld dig Betsson Poker med det samme og så kan du også vælge imellem op til $2000 eller €5000 i bonus som ny kunde.

Opret dig som Betsson kunde her!