Betsafe Poker med stort race i marts

Marts måned kommer igen til at byde på et lækkert rake race hos Betsafe Poker. Endnu engang har man mulighed for at spille med om $100.000 i præmier, og det er kun kunder hos selve udbyderen der har lov til at være med. Er man derfor på udkig efter et rigtig indbringende sted at spille i marts, bør man uden tvivl blive kunde hos Betsafe Poker. Her finder man nemlig også øvrige kampagner, store sign-up bonusser og mulighed for rabat på ens spil via deres VIP program.

Gældende datoer

Betsafe Poker har valgt at opdele de $100.000 i racet over 2 perioder. Det betyder at de hver vil have $50.000 i præmiepulje. Det første race spilles fra den 2-15. marts, og det sidste spilles den 17-30. marts. Enhver spiller der ender i top 100 vil få en kontant gevinst for deres præstation, og for dem der ender uden for denne skala venter der adgang til en freeroll hvor i der er en pakke til GSOP Live garanteret. Værdien af denne pakker er på $6000, og det er GSOP Dominican Republic man skal ud at spille hvis man vinder.

Sådan er du med

Ved at oprette en konto hos Betsafe Poker har du mulighed for at være med i disse rake races. Man behøver ikke at tilmelde sig, og så længe man bare spiller poker om ægte penge vil al ens aktivitet tælle med. Du kan både nyde cashgames, Sit & Go og Multi-table turneringer som alle vil forbedre din status i den endelige stilling.

Giv derfor dig selv chancen for at vinde din andel af de mere end 500.000 danske kroner som vil blive fordelt iblandt de mest aktive kunder i marts måned. Vælg desuden en pokerbonus på op til $2500 hos Betsafe Poker når du laver dit første indskud.

Prøv Betsafe Poker