Betfair Poker tilbyder igen Raked Hands Frenzy

Med en præmiepulje på $50.000 og hele tre forskellige leaderboards er Raked Hands Frenzy et af de hotteste emner inden for poker her over vinteren. Her kan man nemlig uanset niveau få del i masser af penge der bare venter på at blive vundet, og du har helt frem til den 20. februar til at være med. Betfair Poker har altid været genstand for gigantiske kampagner, og med denne fremragende af sin slags bør man seriøst overveje at deltage. Bliver du vinderen af deres Gold leaderboard vinder du hele $2500.

Tilmelding nødvendig

Hvis du gerne vil være en del af denne promotion hos Betfair Poker er det nødvendigt at du tilmelder dig via deres hjemmeside. Det er dog en særdeles nem proces som blot tager et par få sekunder, og straks herefter er du så klar til at gå i gang. Modsat et rake race handler det her om at være den der spiller flest raked hænder, og ikke hvor meget rake man bidrager med. Det må kun siges at være en fordel da man derfor har nemmere ved at tage en høj placering, uden at skulle betale tusindvis af dollars i rake.

Du vælger selv

Efter at du har tilmeldt dig kampagnen vælger du helt selv hvilket af de tre leaderboards som du ønsker at være en del af. Dette foregår ved at man spiller på de takster som man har lyst til, og det er vigtigt at man holder sig til et af de tre områder. På denne måde har man nemlig bedst chancer for at vinde den helt store præmie, og derfor kan det være en god ide at være opmærksom på dette inden man går i gang.

Spil med i Raked Hands Frenzy hos Betfair Poker frem til den 2. februar og vind stort.

Prøv Betfair Poker her