24h Poker tilbyder rake race i marts

Marts måned vil byde på et rake race hos 24h Poker med en præmiepulje på €60000. Dette er den absolut største kampagne i marts, så det er med at være en del af alle festlighederne. 24h Poker har valgt at opdele pengepræmierne i 4 races der derfor hver har €15000 til deling. Vinderen af hvert race vil få €1000 ind på deres konto, og de resterende 99 mest aktive kunder vil også få en kontant belønning. Tiden er derfor inde til at få skruet op for aktiviteten ved pokerbordene så man kan få mest muligt ud af dette tilbud.

Godt lavet

Valget om at opdele de €60000 i fire races er faktisk en rigtig god ting. Det gør nemlig at man har nemmere ved at få en portion penge ud af denne promotion, og dernæst er det også mere fair for dem som ikke sidder og spiller poker dagen lang. Det første af de 4 races spilles fra den 1-7. marts, og herefter følger så endnu tre i perioderne 8-15, 16-23 og endeligt 24-31. marts. Der er derfor lagt op til en hæsblæsende måned med masser af ekstra værdi for alle pokerspillere hos 24h Poker.

Lækker velkomstpakke

Spillere der ikke tidligere har haft en konto hos 24h Poker kan få op til flere gode ting når de melder deres ankomst. Man kan nemlig få en 100 % bonus på op til €500 på ens første indskud, og der er også et fornemt VIP program at finde. Her vil du få kontante belønninger i takt med at du optjener VIP point, så der er virkelig kræset for detaljerne ved denne udbyder.

Tilmeld dig hos 24h Poker allerede nu og så kan du også være med når de €60000 skal fordeles helt frem til den 31. marts.

Opret din konto her